GRUP FOLK MONTJUÏC

El Grup Folk Montjuïc és un grup musical format per cantants i músics aficionats: 5 instrumentistes (1 acordeó, 1 clarinet i 3 guitarres), 20 cantants (7 sopranos, 6 contralts, 5 tenors i 2 baixos) i tots sota la batuta del seu director professional: Milén Panayótov.

 

El repertori musical del Grup Folk Montjuic inclou més de 60 cançons, entre les quals hi ha: havaneres, boleros, sardanes, nadales i cançons populars i tradicionals de diversos llocs de la Península Ibèrica.

 

El Grup Folk Montjuïc té gravats 2 CD amb 12 cançons cadascú: el primer, l’any 2003 i el segon, l’any 2009.

 

El Grup Folk Montjuic te la seva seu social i la seva sala d’assaig al carrer Bronze, 5-7, al barri de la Marina del Port, a la Zona Franca de Barcelona, i està integrat a les entitats i activitats del districte municipal de Sants-Montjuïc.

 

Les actuacions del Grup Folk Montjuic, que es desenvolupen dins i fora del barri, han estat força nombroses aquest any (més de 20 concerts).

 

Cal fer una menció especial a “La nit de l’havanera” que cada any te lloc el primer disabte del mes de Juny al costat de la Font Màgica de Montjuïc. El Grup Folk Montjuic ha estat el responsable organitzatiu de “La nit de l’havanera” des de la seva creació, 20 anys enrera.

 

CONTACTE

Carrer Bronze, 5-7,
Barcelona, 08038
636.92.65.83
93.422.09.77

isabel_valiente@telefonica.net