LA NOVA BARCELONA

Som una associació sense ànim de lucre que va néixer a Barcelona el 2010. La nostra finalitat és treballar per a la comunitat.

No és fins al 2020 post pandèmia, on comencem a treballar activament al barri de la Marina, ens fem presents a través de la participació en diferents activitats que la Unio d’Entitats realitza, Col·laborant-hi, són activitats de caràcter social i cultural.

Estem federats a la Unió des del 2011. Participem a la comissió de cultura i taules de Civisme i Mobilitat. Aquests són dos eixos fonamentals a la nostra missió com a entitat veïnal, en els que estem complatament compromesos ja que tenim la convicció que són dos aspectes importants de millorar per al present i futur del nostre barri.

La nostra infraestructura és petita, comptem amb la Junta directiva i uns 80 col·laboradors i col·laboradores voluntaris que ens permet treballar amb altres entitats del barri en allò que necessitin i alhora fer les nostres pròpies activitats com Carnaval i Halloween entre d’altres.

CONTACTE

lanovabcn@gmail.com

Instagram: @lanovabarcelona

Tik tok: @lanovabarcelona